Advertisement

İrfan Can Kahveci Galatasaray : Son Dakika Transfer Haberleri Galatasaray Dan Olay Irfan Can Kahveci Hamlesi Cengiz Bugun Ilke Tvilke Tv / + ocak ayına girilmesiyle beraber galatasaray'da transfer arayışları da başladı.

İrfan Can Kahveci Galatasaray : Son Dakika Transfer Haberleri Galatasaray Dan Olay Irfan Can Kahveci Hamlesi Cengiz Bugun Ilke Tvilke Tv / + ocak ayına girilmesiyle beraber galatasaray'da transfer arayışları da başladı.. Transfer ve tescil dönemi sonrasında takımlar eksik bölgelerine takviye bu kapsamda orta sahasını güçlendirmek isteyen galatasaray, medipol başakşehir'in yıldız ismi i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katmak istediği ifade edilmişti. Galatasaray ile başakşehir'in i̇rfan can kahveci transferi için 6 milyon euro karşılığında el sıkıştığı, bir sonraki satıştan da %50 pay verileceği iddia edildi. Mustafa cengiz yönetimi, 25 yaşındaki oyuncu. Başkan mustafa cengiz, gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı. Resmi teklif olursa, brezilyalı stoper oyuncusu ile i̇rfan can kahveci yer değiştirebilir.

İrfan can kahveci'den galatasaray cevabı. Galatasaray başkanı mustafa cengiz, i̇rfan can kahveci transferinde başakşehir başkanı göksel gümüşdağ ile görüşmelerini anlattı. İrfan can kahveci & galatasaray teması hakkında yeni bilgiler geliyor. Altıparmak, galatasaray'ın i̇rfan can kahveci'ye olan ilgisini fatih terim de açıkladı fakat oyuncu başakşehir'in mukaveleli futbolcusu. Galatasaray, i̇rfan can kahveci transferi için gözünü kararttı, operasyona başladı.

Ogulcan Caglayan La Irfan Can Kahveci Nin Taraftari Heyecanlandiran Diyalogu Fotomac
Ogulcan Caglayan La Irfan Can Kahveci Nin Taraftari Heyecanlandiran Diyalogu Fotomac from iaaspr.tmgrup.com.tr
Altıparmak, galatasaray'ın i̇rfan can kahveci'ye olan ilgisini fatih terim de açıkladı fakat oyuncu başakşehir'in mukaveleli futbolcusu. Fenerbahçe'nin dünyanın en iyi oyuncularından biri olan mesut özil'i transfer etmesinin ardından galatasaray'dan i̇rfan can kahveci hamlesi geldi. Galatasaray'ın oyuncuyu çok istemesiyle ilgili ise, başakşehir, galatasaray ile görüşmüş olabilir ama bize gelmediklerine göre henüz tam olarak anlaşmadı. Galatasaray, 6 milyon euro'ya i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katıyor. Bunun için en zor görünen irfan transferidir. İrfan can kahveci'de işlem tamam! Galatasaray, i̇rfan can kahveci transferi için gözünü kararttı, operasyona başladı. Oyuncunun yakın arkadaşları oğulcan çağlayan ve taylan antalyalı ise.

İrfan can kahveci'nin menajeri batur altıparmak, galatasaray cephesinden gelen açıklamalara yanıt verdi.

Galatasaray'ın uzun süredir ilgi duyduğu ve transferi için resmi görüşmelere başladığı i̇rfan can kahveci'yi renklerine bağladığını iddia eden şener, canlı yayın sırasında ''i̇rfan can galatasaray'da diye verebiliriz arkadaşlar'' ifadelerini kullandı. Galatasaray, i̇rfan can kahveci transferi için gözünü kararttı, operasyona başladı. Mustafa cengiz yönetimi, 25 yaşındaki oyuncu. Son dakika galatasaray transfer haberleri. Başkan mustafa cengiz, gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı. Fenerbahçe ile galatasaray'ın transfer listesinin bir numaralı ismi i̇rfan can kahveci'nin galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. Galatasaray'ın oyuncuyu çok istemesiyle ilgili ise, başakşehir, galatasaray ile görüşmüş olabilir ama bize gelmediklerine göre henüz tam olarak anlaşmadı. Bunun için en zor görünen irfan transferidir. İddialara göre sarıkırmızılıların hedefinde, m.başakşehir'in orta saha oyuncusu i̇rfan can fanatik'in haberine göre, fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği i̇rfan can kahveci için yönetim teklifini hazırladı. O fenerbahçe taraftarıydı ama dayıları galatasaraylı yaptı şeklinde konuştu. Galatasaray taraftarının merakla beklediği i̇rfan can kahveci transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Transfer gündeminin 1 numaralı ismi olan i̇rfan can kahveci'nin adresi galatasaray oluyor. Başakşehir, i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katmak isteyen galatasaray'a formülü sundu.

Başkanı abdurrahim albayrak, konuyla ilgili ilk kez konuştu. İrfan can kahveci'nin menajeri batur altıparmak transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile galatasaray'ın transfer listesinin bir numaralı ismi i̇rfan can kahveci'nin galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. İddialara göre sarıkırmızılıların hedefinde, m.başakşehir'in orta saha oyuncusu i̇rfan can fanatik'in haberine göre, fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği i̇rfan can kahveci için yönetim teklifini hazırladı. Resmi teklif olursa, brezilyalı stoper oyuncusu ile i̇rfan can kahveci yer değiştirebilir.

Goksel Gumusdag Dan Galatasaray A Irfan Can Yaniti Ntvspor Net
Goksel Gumusdag Dan Galatasaray A Irfan Can Yaniti Ntvspor Net from cdn.ntvspor.net
Başakşehir, i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katmak isteyen galatasaray'a formülü sundu. İrfan can kahveci, mostafa ve ferro galatasaray'a gelecek mi? Yabancı sayısının azalacak olması sarı kırmızılı takımı yerli oyunculara yöneltirken, transferin bütçesi ise belhanda'dan gelecek. Galatasaray'ın gözü dönmüş muhtemelen yine kazık yiyeceğiz. Oyuncunun yakın arkadaşları oğulcan çağlayan ve taylan antalyalı ise. 1 milyon € harcama limit olan galatasaray'da luyindama'nın satışı gündemde. Galatasaray, i̇rfan can kahveci transferi için gözünü kararttı, operasyona başladı. Başkanı abdurrahim albayrak, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Galatasaray ile başakşehir'in i̇rfan can kahveci transferi için 6 milyon euro karşılığında el sıkıştığı, bir sonraki satıştan da %50 pay verileceği iddia edildi.

Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in ısrarla istediği milli futbolcu i̇rfan can kahveci'de mutlu sona ulaşıldı… bir sonraki satıştan da yüzde 50 pay verilecek. Başkan gümüşdağ, i̇rfan can kahveci karşılığında takasta marcao'yu talep etti. İrfan can kahveci & galatasaray teması hakkında yeni bilgiler geliyor. Galatasaray, ne zaman başakşehir ile anlaşır ondan sonra biz devreye gireriz. Fenerbahçe ile galatasaray arasında i̇rfan can kahveci yarışı, güven yalçın, trabzonspor'un bakasetas ve yunus mallı. İrfan can kahveci transferi sonrası galatasaray 2. Başkan mustafa cengiz, gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı. Başkan mustafa cengiz, dünkü gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı. Başkanı abdurrahim albayrak, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Galatasaray ile başakşehir'in i̇rfan can kahveci transferi için 6 milyon euro karşılığında el sıkıştığı, bir sonraki satıştan da %50 pay verileceği iddia edildi. Galatasaray, i̇rfan can kahveci ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak! Galatasaray başkanı mustafa cengiz, i̇rfan can kahveci transferinde başakşehir başkanı göksel gümüşdağ ile görüşmelerini anlattı. Başakşehir başkanı göksel gümüşdağ, i̇rfan can için 8 milyon € istiyor.

Galatasaray, ne zaman başakşehir ile anlaşır ondan sonra biz devreye gireriz. Başkan gümüşdağ, i̇rfan can kahveci karşılığında takasta marcao'yu talep etti. Mustafa cengiz yönetimi, 25 yaşındaki oyuncu. İrfan can kahveci'den galatasaray cevabı. Galatasaray, i̇rfan can kahveci ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak!

Son Dakika Haberi Irfan Can Kahveci Transferinde Mutlu Son Irfan Can Kahveci Nin Galatasaray Dan Kazanacagi Para Belli Oldu Son Dakika Spor Haberleri
Son Dakika Haberi Irfan Can Kahveci Transferinde Mutlu Son Irfan Can Kahveci Nin Galatasaray Dan Kazanacagi Para Belli Oldu Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Galatasaray, i̇rfan can kahveci transferi için gözünü kararttı, operasyona başladı. Galatasaray, ne zaman başakşehir ile anlaşır ondan sonra biz devreye gireriz. Galatasaray, 6 milyon euro'ya i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katıyor. Teknik patron fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği yıldız futbolcu için hem ilk 11'deki oyuncularını gözden çıkaran hem de kesenin ağzını açan. Transfer ve tescil dönemi sonrasında takımlar eksik bölgelerine takviye bu kapsamda orta sahasını güçlendirmek isteyen galatasaray, medipol başakşehir'in yıldız ismi i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katmak istediği ifade edilmişti. 25 yaşındaki oyuncunun transferi için fatih terim de çok ısrarcı. İrfan can kahveci transferi sonrası galatasaray 2. İrfan can kahveci'nin menajeri batur altıparmak transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan mustafa cengiz, gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı.

Başakşehir, i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katmak isteyen galatasaray'a formülü sundu. Fenerbahçe ile galatasaray arasında i̇rfan can kahveci yarışı, güven yalçın, trabzonspor'un bakasetas ve yunus mallı. Galatasaray'ın oyuncuyu çok istemesiyle ilgili ise, başakşehir, galatasaray ile görüşmüş olabilir ama bize gelmediklerine göre henüz tam olarak anlaşmadı. Galatasaray'da henry onyekuru ile i̇rfan can kahveci transferleri için çalışmalar hızlanmıştı. Galatasaray ile başakşehir'in i̇rfan can kahveci transferi için 6 milyon euro karşılığında el sıkıştığı, bir sonraki satıştan da %50 pay verileceği iddia edildi. Galatasaray, ne zaman başakşehir ile anlaşır ondan sonra biz devreye gireriz. İrfan can kahveci & galatasaray teması hakkında yeni bilgiler geliyor. Yabancı sayısının azalacak olması sarı kırmızılı takımı yerli oyunculara yöneltirken, transferin bütçesi ise belhanda'dan gelecek. Galatasaray'ın uzun süredir ilgi duyduğu ve transferi için resmi görüşmelere başladığı i̇rfan can kahveci'yi renklerine bağladığını iddia eden şener, canlı yayın sırasında ''i̇rfan can galatasaray'da diye verebiliriz arkadaşlar'' ifadelerini kullandı. Teknik patron fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği yıldız futbolcu için hem ilk 11'deki oyuncularını gözden çıkaran hem de kesenin ağzını açan. Habertürk spor'dan erhan kaan adıgüzel'in haberine göre; Ezeli rakiplerin istediği başakşehirli i̇rfan can kahveci, tavrını net bir şekilde ortaya koydu: Transfer gündeminin 1 numaralı ismi olan i̇rfan can kahveci'nin adresi galatasaray oluyor.

Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in ısrarla istediği milli futbolcu i̇rfan can kahveci'de mutlu sona ulaşıldı… bir sonraki satıştan da yüzde 50 pay verilecek i̇rfan can kahveci. + ocak ayına girilmesiyle beraber galatasaray'da transfer arayışları da başladı.

Posting Komentar

0 Komentar